end-nutrition
Ihr Warenkorb

Bundles

HIGH5 Run Pack Mixed je energijsko-regeneracijski paket za tekače, ki vsebuje:2x Energy Gel2x Energy Gel Aqua2x Energy Gel Aqua Caffeine1x Recovery Drink sachet2x ZERO 10 tab tube3x ZERO Caffeine Hit sachet1x bidonKratek opis izdelkov:HIGH5 ZERO je osvežilna pijača brez kalorij in brez sladkorja. Vs..
11.39€ 18.99€
Ex Tax:10.41€
Paket FIT OSNOVNI vsebuje fatburner, ki je namenjen uporabi pred vadbo in proteine Diet Whey za po vadbi. Fatburner pospeši porabo maščobe med vadbo, beljakovinski šejk pa pripomore k hitrejši regeneraciji po vadbi in poskrbi za to, da mišice dobijo ustrezna hranila. Dodatek beljakovin po vadbi prip..
from 47.99€ from 55.80€
Ex Tax:from 43.83€
Paket FIT VEGI vsebuje odlične proteine rastlinskega izvora PhD Smart Protein Plant, ki so primerni tako za vegane kot tudi za vegetarijance. Paket vsebuje še močan topilec maščobe oziroma fatburner.Paket FIT VEGI vsebuje:fatburner PhD Nutrition Burn Pre-Workout limonaproteine PhD Nutrition Smart Pr..
from 38.99€ from 45.80€
Ex Tax:from 35.61€
Paket IMUNO MAXI vsebuje kombinacijo vitaminov (vitamin D), mineralov (cink), omega 3 maščobnih kislin in probiotikov, ki pripomorejo h krepitvi imunskega sistema. Močan imunski sistem je orožje številka ena, ki nas ubrani pred virusi in okužbami. Močan imunski sistem je izredno pomemben v jesenskih..
73.69€
Ex Tax:67.30€
Paket IMUNO MINI Reflex Nutrition vsebuje kombinacijo cinka, vitamina D3 in omega 3, ki so pomembni za krepitev imunskega sistema. Močan imunski sistem nas bo ubranil pred okužbami in infekcijami, kar je izredno pomembno v jesenskih in zimskih mesecih, ko so na pohodu gripa in razna virusna obolenja..
40.70€
Ex Tax:37.17€
Paket MIŠIČNA MASA OSNOVNI vsebuje kreatin monohidrat, ki je namenjen uporabi pred vadbo in poskrbi za povečanje moči in zmogljivosti. Paket vsebuje še aminokisline Intra BCAA za več energije in zagon ter kakovostne beljakovine Diet Whey za hitrejšo regeneracijo po vadbi.Paket MIŠIČNA MASA OSNOVNI v..
from 68.99€ from 80.70€
Ex Tax:from 63.00€
Paket PREBAVA vsebuje izdelka glutamin in probiotike, ki pripomorejo k zdravi in urejeni prebavi. Kombinacija probiotikov in glutamina pripomore k obnovi črevesne stene in želodca. Uživanje kombinacije probiotikov in glutamina hitro in učinkovito pripomore k zmanjšanju napihnjenosti in pro..
57.89€
Ex Tax:52.87€
Paket UltraVit ZDRAVJE vsebuje vitamin C, cink in vitamin D, ki so pomembni za normalno delovanje in krepitev imunskega sistema. Močan imunski sistem nas ščiti pred prehladi, virusi in obolenji. Zadosten vnos vitaminov in mineralov je zlasti pomemben v hladnejših, zimskih mesecih, ko smo izpostavlje..
29.70€
Ex Tax:27.12€
Paket UltraVit ZDRAVJE PLUS vsebuje vitamin C, cink in vitamin D in omega 3, ki so pomembni za normalno delovanje in krepitev imunskega sistema. Močan imunski sistem nas ščiti pred prehladi, virusi in obolenji. Zadosten vnos vitaminov in mineralov je zlasti pomemben v hladnejših, zimskih mesecih, ko..
44.60€
Ex Tax:40.73€
text_pagination