end-nutrition
Ihr Warenkorb

Energiegele

6d Sports Nutrition Energy Gel so energijski geli z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Energijski geli vsebujejo še 200 mg natrija.Ogljikovi hidrati so najpomembnejši vir energije med intenzivno vadbo. Zaradi omejene zmogljivosti telesa za shranjevanje oglji..
from 14.50€
Ex Tax:from 13.24€
6d Sports Nutrition Energy Gel Caffeine so energijski geli, ki vsebujejo ogljikove hidrate za hitro oskrbo z energijo, natrij in kofein. Ogljikovi hidrati so najpomembnejši vir energije med intenzivno vadbo. Zaradi omejene zmogljivosti telesa za shranjevanje ogljikovih hidratov je priporočljivo..
from 14.50€
Ex Tax:from 13.24€
6d Sports Nutrition IsoGel so izotonični energijski geli, ki vsebujejo ogljikove hidrate z visoko molekulsko masi, ki omogočajo hitrejšo absorpcijo hranil v primerjavi z drugimi geli. Med vadbo pogosto ne upoštevamo kombiniranega pitja vode z energijskimi geli. Včasih preprosto pozabimo na pitj..
from 14.50€
Ex Tax:from 13.24€
HIGH5 Energy Gel je energijski napitek v obliki gela, ki vsebuje 23 g kompleksnih ogljikovih hidratov na gel. Ogljikovi hidrati zagotavljajo energijo med dalj časa trajajočimi aktivnostmi in skrbijo za regeneracijo ter polnjenje glikogenskih zalog po aktivnosti. Gel ne vsebuje umetnih sladil in glut..
from 0.89€ from 1.49€
Ex Tax:from 0.82€
HIGH5 Energy Gel Aqua je tekoč energijski gel, ki je razredčen z vodo, zato je njegova uporaba zelo preprosta. Priljubljen je posebej med tekači. Vsebuje 23 g ogljikovih hidratov, ki zagotovijo energijo med aktivnostjo in pripomorejo k boljši vzdržljivosti. Namenjen je uporabi med aktivnostjo, lahko..
from 1.01€ from 1.69€
Ex Tax:from 0.93€
HIGH5 Energy Gel Caffeine je zelo priljubljen energijski gel med kolesarji in tekači. Vsebuje kar 23 g enostavnih in kompleksnih ogljikovih hidratov iz maltodekstrina, ki zagotavljajo energijo med aktivnostjo in preprečujejo prezgodnjo utrujenost ter izčrpanje glikogenskih zalog. Prednost maltodekst..
from 1.01€ from 1.79€
Ex Tax:from 0.93€
Neversecond C30 Energy Gel so energijski geli, ki vsebujejo 30 g ogljikovih hidratov na gel iz posebne hidratne matrike AJ21. Posebno hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1. Omenjena mešanica omogoča izredno hitro absorpcijo in lahko prebavljivost. Omogoča takojšnjo os..
from 2.99€
Ex Tax:from 2.73€
Neversecond C30 Energy Gel + Caffeine so energijski geli, ki vsebujejo 30 g ogljikovih hidratov na gel iz posebne hidratne matrike AJ21 in 75 mg kofeina. Posebno hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1. Omenjena mešanica omogoča izredno hitro absorpcijo in lahko prebavl..
from 2.99€
Ex Tax:from 2.73€
OTE Sports Caffeine Energy Gel so energijski geli, ki vsebujejo posebno matriko ogljikovih hidratov, elektrolite in kofein. Ogljikovi hidrati zagotavljajo hiter vir energije med vadbo. Elektroliti pomagajo nadomestiti soli, ki jih med vadbo pospešeno izločamo s potenjem. Kofein v energijskem gelu vp..
from 2.79€
Ex Tax:from 2.55€
OTE Sports Energy Gel so energijski geli, ki so bili zasnovani tako, da zagotavljajo ogljikove hidrate s hitrim sproščanjem kot vir energije med vadbo. Energijski geli vsebujejo tudi elektrolite, ki pomagajo nadomestiti soli, ki jih pospešeno izgubljamo s potenjem med vadbo. Posamezen energijski gel..
from 2.20€
Ex Tax:from 2.01€
OTE Sports Super Gel je popolnoma nov izdelek podjetja OTE Sport, nad katerim so navdušeni številni vrhunski športniki in rekreativci. OTE Super Gel vsebuje kar 40 g ogljikovih hidratov na 66 g gela, kar pomeni dvojni odmerek ogljikovih hidratov v primerjavi z običajnimi energijskimi geli. Razviti s..
from 2.79€
Ex Tax:from 2.55€
Powerbar Powergel Fruit so energijski geli izdelani na osnovi koncentrata sadnega soka. Vsebujejo napredno matriko ogljikovih hidratov C2MAX Dual Source Carb Mix. Gel vsebuje 26 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Mešanica glukoze in fruktoze se izredno hitro absorbira in la..
from 1.99€
Ex Tax:from 1.82€
text_pagination