end-nutrition
Ihr Warenkorb

Isotonisch

6d Sports Nutrition Energy Sports Drink je energijski izotonični napitek z ogljikovimi hidrati za oskrbo z energijo in elektroliti za ustrezno hidracijo.Ogljikovi hidrati so najpomembnejši vir energije med intenzivno vadbo. Zaradi omejene zmogljivosti telesa za shranjevanje ogljikovih hidratov je pr..
from 34.50€
Ex Tax:from 31.51€
6d Sports Nutrition Isobuffer Sports Drink je izotonična športna pijača z ogljikovimi hidrati in »pufrskimi« elektroliti.Mišično zakiseljevanje povzroča mišično utrujenost med kratkimi visoko-intenzivnimi ali dolgimi vzdržljivostnimi aktivnostmi kot so kolesarska dirka, nogometna tekma, maraton in d..
from 30.90€
Ex Tax:from 28.22€
6d Sports Nutrition Isotonic Sports Drink je izdelek za pripravo izotoničnega napitka, ki vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov in elektrolite za oskrbo z energijo in hidracijo.Izpraznitev glikogenskih zalog in dehidracija sta glavna vzroka za utrujenost pri vzdržljivostni vadbi. Zaradi neprav..
from 25.90€
Ex Tax:from 23.65€
HIGH5 Energy Drink je izotonični energijski napitek, ki vsebuje napredno mešanico ogljikovih hidratov v razmerju 2:1 maltodekstrin – fruktoza. Ogljikovi hidrati polnijo glikogenske zaloge in prispevajo k ohranjanju vzdržljivosti. Napredna mešanica ogljikovih hidratov poskrbi za večjo absorpcijo, in ..
from 0.83€ from 1.39€
Ex Tax:from 0.76€
HIGH5 Energy Drink with Protein je izotonični energijski napitek, ki vsebuje ogljikove hidrate, beljakovine in elektrolite. Mešanica hranil prispeva k vzdrževanju konstantnega nivoja energije med vadbo in pripomore k boljši in hitrejši regeneraciji po vadbi.Ogljikovi hidrati v kombinaciji z elektrol..
from 1.37€ from 2.29€
Ex Tax:from 1.25€
Neversecond C30 Sport Drink je izotoničen napitek, ki zagotavlja 30 g ogljikovih hidratov, ki se hitro absorbirajo in nudijo takojšno oskrbo z energijo. Izotonični napitek C30 zagotavlja hidracijo in ne obremeni želodca ter prebavil, kar je še posebej pomembno med napornimi treningi ali dirkami. Upo..
from 21.00€
Ex Tax:from 19.18€
Neversecond C90 High-Carb Drink Mix je izotoničen napitek, ki zagotavlja kar 90 g ogljikovih hidratov na odmerek. Vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov AJ21, ki jo sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1. Omenjena matrika omogoča večjo absorpcijo ogljikovih hidratov v primerjavi z..
from 4.50€
Ex Tax:from 4.11€
OTE Sports Energy Drink je energijski napitek z ogljikovimi hidrati in elektroliti za oskrbo energijo med vadbo. Energijski napitek je zasnovan tako, da zagotavlja ogljikove hidrate, ki služijo kot vir energije med vadbo. Odmerek vsebuje 40 g ogljikovih hidratov. Hidratna matrika je sestavljena iz m..
from 2.09€
Ex Tax:from 1.91€
OTE Sports Super Carbs Energy Drink je visoko kakovostna energijska pijača, ki so jo zasnovali in razvili strokovnjaki za športno prehrano OTE Sports v sodelovanju s številnimi športniki. Oblikovali so energijsko pijačo, ki vsebuje posebno dvokomponentno matriko ogljikovih hidratov, ki lahko zagotov..
from 3.79€
Ex Tax:from 3.46€
Powerbar Isoactive je izotonični napitek, ki vsebuje ogljikove hidrate in elektrolite. Na odmerek vsebuje 29 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Mešanica glukoze in fruktoze C2MAX Dual Source Carb Mix je bila znanstveno razvita, da zagotovi zadostno količino ogljikovih hidra..
from 12.99€
Ex Tax:from 11.86€
Powerbar Isomax je izotonični napitek, ki vsebuje napredno formulo ogljikovih hidratov  C2MAX Dual Carb Source. Vsebuje mešanico glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Ogljikovi hidrati zagotavljajo energijo med vadbo in skrbijo za polnjenje glikogenskih zalog. Zadostna količina ogljikovih hidrato..
from 29.99€
Ex Tax:from 27.39€
text_pagination