end-nutrition
Ihr Warenkorb

Gesundheit und Vitalität

6d Sports Nutrition Collagen Peptan® je idealen dodatek pred vadbo z namenom krepitve in obnove kosti, hrustanca, kit in vezi. Poškodbe mišično-skeletnega sistema kamor spadajo poškodbe skeletnih mišic, kit, vezi, kosti in hrustanca, so najpogostejše poškodbe rekreativcev in elitnih športn..
from 28.50€
Ex Tax:from 26.03€
6d Sports Nutrition Iron Ferrochel® vsebuje železo v obliki železovega bisglicinata, ki se izredno dobro absorbira in vsebuje še dodatek vitaminov B6, B9 in B12. Železo ima v telesu izjemno pomembno vlogo pri prenašanju kisika v krvi, pri gradnji mišic in pri presnovi. Železo je ključnega pomen..
20.90€
Ex Tax:19.09€
6d Sports Nutrition Omega 3 je prehranski dodatek, ki vsebuje omega 3 maščobne kisline, ki so bogate z EPA in DHA. Omega 3 podpirajo regeneracijo.V podporo splošnemu zdravju se priporoča redno uživanje maščobnih rib (losos...), od 1 do 2 porcij na teden. To priporočilo ustreza povprečnemu dnevnemu v..
39.90€
Ex Tax:36.44€
6d Sports Nutrition Vitamin D3 Drops so kapljice z vitaminom D3, ki ima pomembno vlogo pri absorpciji kalcija v telesu, pri krčenju mišic in imunosti.Sončna svetloba je najpomembnejši vir vitamina D. Poleg tega prehranski vnos vitamina D pogosto ne zadostuje potrebam po vitaminu D. Pomanjkanje ..
13.90€
Ex Tax:12.69€
HIGH5 ZERO Protect so osvežilne šumeče tablete brez kalorij in brez sladkorja. Vsebujejo vitamine in minerale, ki krepijo imunski sistem in rastlinske izvlečke ingverja, kurkume, ameriškega slamnika in pomaranče.Šumečka vsebuje vitamin C, ki ima pomembno vlogo pri krepitvi imunskega sistema, pri zaš..
from 5.03€ from 8.39€
Ex Tax:from 4.60€
NOW Foods Omega 3 Fish Oil vsebujejo 1000 mg ribjega olja, ki ima številne pozitivne lastnosti na zdravje. Omega 3 vsebujejo esencialne maščobne kisline EPA in DHA. EPA in DHA imata ogromno pozitivnih učinkov. Prispevata k pravilnemu delovanju srca, DHA ima vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju..
4.99€
Ex Tax:4.56€
NOW Foods Probiotic-10 25 Billion vsebujejo uravnotežen spekter živih organizmov, ki ga sestavlja 10 probiotičnih sevov v izredno velikem številu, in sicer 25 milijard probiotičnih bakterij, ki tvorijo kolonijo in so odporne na želodčno kislino. Probiotiki se naravno kolonizirajo v človeški prebavni..
32.99€
Ex Tax:30.13€
NOW Foods Vitamin D3 2000 IU je prehranski dodatek, ki je izredno pomemben tako za splošno populacijo kot tudi za vse rekreativne in vrhunske športnike. O vitaminu D je v zadnjem času veliko govora. Strokovnjaki poudarjajo pozitivne lastnosti vitamina D na imunski sistem, kot enega izmed najpom..
4.99€
Ex Tax:4.56€
OTE Sports Super Greens je odličen izdelek, ki vsebuje veliko vitaminov, mineralov, antioksidantov in aminokislin. Pripomore k regeneraciji, ohranjanju zdravega črevesja in krepitvi imunskega sistema.Pomembno je zadostno uživanje sadja in zelenjave. Izdelek Super Greens ponuja bogat vir vitamin..
from 26.99€
Ex Tax:from 24.65€
Reflex Nutrition Albion Ferrochel vsebuje železov bisglicinat. Železo je eno najpomembnejših hranil za naše zdravje. Sodeluje pri številnih funkcijah v telesu. Reflex železov bisglicinat velja za enega najbolj biološko razpoložljivih mineralov na trgu. Ima kar 40-odstotno biološko razpoložljivo..
11.90€
Ex Tax:10.87€
Reflex Nutrition DigeZyme vsebuje prebavne encime, ki skrbijo za zdravje črevesja. Zdravje črevesja je ključnega pomena za absorpcijo hranil in močan imunski sistem. Prebavni encimi so biološke molekule. Delujejo kot katalizatorji in sodelujejo pri razgradnji hrane. Pomagajo razgraditi beljakovine, ..
14.90€
Ex Tax:13.61€
Reflex Nutrition Bisglycinate Magnezij vsebuje magnezij v obliki kelata, ki ima izjemno visoko biološko vrednost, in sicer 80% višjo biološko vrednost v primerjavi z ostalimi oblikami magnezija. Biološka vrednost vpliva na absorpcijo tega pomembnega minerala. Zaskrbljujoč je podatek, da 70% ljudi tr..
14.90€
Ex Tax:13.61€
text_pagination