end-nutrition
Ihr Warenkorb

Vitamine und Mineralien

6d Sports Nutrition Iron Ferrochel® vsebuje železo v obliki železovega bisglicinata, ki se izredno dobro absorbira in vsebuje še dodatek vitaminov B6, B9 in B12. Železo ima v telesu izjemno pomembno vlogo pri prenašanju kisika v krvi, pri gradnji mišic in pri presnovi. Železo je ključnega pomen..
20.90€
Ex Tax:19.09€
6d Sports Nutrition Vitamin D3 Drops so kapljice z vitaminom D3, ki ima pomembno vlogo pri absorpciji kalcija v telesu, pri krčenju mišic in imunosti.Sončna svetloba je najpomembnejši vir vitamina D. Poleg tega prehranski vnos vitamina D pogosto ne zadostuje potrebam po vitaminu D. Pomanjkanje ..
13.90€
Ex Tax:12.69€
HIGH5 ZERO Protect so osvežilne šumeče tablete brez kalorij in brez sladkorja. Vsebujejo vitamine in minerale, ki krepijo imunski sistem in rastlinske izvlečke ingverja, kurkume, ameriškega slamnika in pomaranče.Šumečka vsebuje vitamin C, ki ima pomembno vlogo pri krepitvi imunskega sistema, pri zaš..
from 5.03€ from 8.39€
Ex Tax:from 4.60€
NOW Foods Vitamin D3 2000 IU je prehranski dodatek, ki je izredno pomemben tako za splošno populacijo kot tudi za vse rekreativne in vrhunske športnike. O vitaminu D je v zadnjem času veliko govora. Strokovnjaki poudarjajo pozitivne lastnosti vitamina D na imunski sistem, kot enega izmed najpom..
4.99€
Ex Tax:4.56€
OTE Sports Super Greens je odličen izdelek, ki vsebuje veliko vitaminov, mineralov, antioksidantov in aminokislin. Pripomore k regeneraciji, ohranjanju zdravega črevesja in krepitvi imunskega sistema.Pomembno je zadostno uživanje sadja in zelenjave. Izdelek Super Greens ponuja bogat vir vitamin..
from 26.99€
Ex Tax:from 24.65€
Reflex Nutrition Albion Ferrochel vsebuje železov bisglicinat. Železo je eno najpomembnejših hranil za naše zdravje. Sodeluje pri številnih funkcijah v telesu. Reflex železov bisglicinat velja za enega najbolj biološko razpoložljivih mineralov na trgu. Ima kar 40-odstotno biološko razpoložljivo..
11.90€
Ex Tax:10.87€
Reflex Nutrition Bisglycinate Magnezij vsebuje magnezij v obliki kelata, ki ima izjemno visoko biološko vrednost, in sicer 80% višjo biološko vrednost v primerjavi z ostalimi oblikami magnezija. Biološka vrednost vpliva na absorpcijo tega pomembnega minerala. Zaskrbljujoč je podatek, da 70% ljudi tr..
14.90€
Ex Tax:13.61€
Reflex Nutrition Nexgen je kompleksna formula, ki vsebuje vitamine in minerale, ki podpirajo normalno delovanje živčnega in imunskega sistema med samo vadbo in po njej v času regeneracije.Vsebuje magnezij, ki skrbi za optimalno delovanje mišic in proizvodnjo celične energije ter prispeva k zmanjšanj..
12.90€
Ex Tax:11.78€
Reflex Nutrition Nexgen PRO je izredno napreden multivitaminsko-mineralni kompleks izdelan v farmacevtski proizvodni enoti. Izdelek odlikujejo visoke vsebnosti najpomembnejših vitaminov in mineralov ter dodanih zeliščnih ekstraktov. Pripomore k normalnemu delovanju imunskega in živčnega sistema, k u..
19.90€
Ex Tax:18.17€
Reflex Nutrition Vitamin D3 kapsule vsebujejo 2000 iu vitamina D3. Sintetizira se, ko je koža izpostavljena soncu. V zimskih in jesenskih mesecih smo manj izpostavljeni soncu, zato je priporočljivo dodajanje D3, kajti telo ga ne more proizvesti samo.Vitamin D je v maščobi topen vitamin. Je edin..
14.90€
Ex Tax:13.61€
Izdelek Reflex Nutrition Zinc Matrix je mešanica mineralov, ki vsebuje magnezij, cink, vitamin B6 in baker. Glavna sestavina v izdelku je magnezij. Magnezij je drugi najpogostejši element v telesu in tvori gradnike, ki sestavljajo naša tkiva in telesne tekočine. Cink je pomemben pri ohranjanju norma..
16.90€
Ex Tax:15.43€
UltraVit Gummies Kids Multivitamin so multivitaminske kapsule narejene posebej za otroke. Vsebujejo vse pomembne vitamine in minerale, ki so pomembni za zdravje in dobro počutje otrok. Odmerki so prilagojeni izključno otrokom od 3. leta starosti naprej. Vsebujejo pektin, naravna barvila in naravne a..
from 13.90€
Ex Tax:from 12.69€
text_pagination
Vitamine und Mineralien