end-nutrition
Ihr Warenkorb

Protein

6d Sports Nutrition Vegan Protein vsebuje veganske beljakovine iz mešanice grahovim in riževih beljakovin in dodanim L-levcinom.Raziskave so pokazale, da je sinteza mišičnih beljakovin največja po zaužitju 20 do 40 g beljakovin. Poleg količine beljakovin je zelo pomembna tudi vsebnost levcina v viri..
from 39.90€
Ex Tax:from 36.44€
Dymatize Elite 100% Whey je izredno kakovosten izdelek za pripravo beljakovinskega napitka po vadbi ali med obroki. Elite 100% Whey je visoko kakovostna proteinska formula, ki je primerna tako za športnike in rekreativce, kot tudi za splošno populacijo (zdrav življenjski slog). Beljakovinski napitek..
from 32.99€
Ex Tax:from 30.13€
PhD Nutrition Diet Whey je kakovosten beljakovinski napitek, ki vsebuje 17 g beljakovin na odmerek iz koncentrata sirotkinih beljakovin, koncentrata mlečnih beljakovin in izolata sirotkinih beljakovin. Sirotkine beljakovine vsebujejo veliko aminokislin, sojine beljakovine pa ugodno vplivajo na raven..
from 35.99€
Ex Tax:from 32.87€
PhD Nutrition Smart Protein Plant je okusen beljakovinski napitek primeren tudi za vegane in vegetarijance. Vsebuje beljakovine rastlinskega izvora iz grahovih in sojinih beljakovin. Na odmerek vsebuje kar 19 g beljakovin, manj kot 1 g sladkorja in samo 96 kalorij. Zaradi nizke vsebnosti sladkorja j..
from 19.99€
Ex Tax:from 18.26€
Powerbar Deluxe Protein so odlične beljakovine v 6 odličnih okusih. Odlikuje jih visoka vsebnost beljakovin, in sicer 20 g beljakovin iz kazeina in sirotke na odmerek ter izredno nizka vsebnost sladkorja in maščob. Na odmerek vsebujejo le 1,3 g sladkorja in 0,6 g maščob. Ne vsebujejo glutena in so p..
from 19.99€
Ex Tax:from 18.26€
text_pagination