end-nutrition
Ihr Warenkorb

Regeneration

6d Sports Nutrition L-Carnitine Carnipure® spodbuja porabo maščob med vadbo kot primarni vir energije, ohranja glikogen in vpliva na izboljšanje zmogljivosti med vadbo.Maščobe so pomemben vir energije za mišice med dolgotrajno vzdržljivostno vadbo ali med nizko intenzivno vadbo. Športniki in rekreat..
36.90€
Ex Tax:33.70€
6d Sports Nutrition Recovery Shake je idealen dodatek za vse, ki želite pospešiti regeneracijo in telesu zagotoviti kakovostne beljakovine, ogljikove hidrate in elektrolite.Po intenzivnem treningu ali tekmovanju se zaloge ogljikovih hidratov v mišicah in jetrih izpraznijo in jih je treba obnoviti. H..
from 31.90€
Ex Tax:from 29.13€
Dymatize Super Mass Gainer je "all-in-one gainer premium kakovosti. Zasnovan je tako, da zagotavlja potrebna hranila vsem, ki želijo povečati vnos kakovostnih beljakovin in ogljikovih hidratov med obroki ali po vadbi. Izdelek je še posebej primeren za vse, ki mate težave s pridobivanjem mišične mase..
from 44.99€
Ex Tax:from 41.09€
HIGH5 Recovery Drink je regeneracijski napitek z beljakovinami in ogljikovimi hidrati. Namenjen je regeneraciji po športni aktivnosti. Med vadbo pride do izčrpanja zalog glikogena, ki jih je po vadbi potrebno nadomestiti s kakovostnimi ogljikovimi hidrati. Mešanica ogljikovih hidratov v izdelku posk..
13.19€ from 2.49€
Ex Tax:from 2.27€
OTE Sports Beta Alanine je idealen dodatek za vse, ki se ukvarjajo z vzdržljivostnimi (dolgotrajna vzdržljivostna vadba - kolesarstvo, maraton, ekipni športi, itd.) ali eksplozivnimi športi, kot na primer dvigovanje uteži.Beta Alanin je idealen za vse, ki se ukvarjajo z eksplozivnimi športi (kot je ..
20.99€
Ex Tax:19.17€
OTE Sports Neutral Carbo Booster je napitek, ki vsebuje ogljikove hidrate za povečanje vnosa ogljikovih hidratov pred, med ali po vadbi. Carbo Booster vsebuje maltodekstrin. Maltodekstrin je kompleksen ogljikov hidrat z visokim glikemičnim indeksom. Odlikuje ga izredno hitra absorpcija in lahka preb..
29.99€
Ex Tax:27.39€
OTE Sports Soya Protein Recovery Drink je regeneracijski napitek, ki vsebuje rastlinske beljakovine, posebno mešanico ogljikovih hidratov, elektrolite, mešanico vitaminov in mineralov. Regeneracijski napitek je primeren tudi za vegane in vegetarijance.Regeneracijski napitek OTE vsebuje 25 g rastlins..
from 2.99€
Ex Tax:from 2.73€
OTE Sports Super Carbs Energy Drink je visoko kakovostna energijska pijača, ki so jo zasnovali in razvili strokovnjaki za športno prehrano OTE Sports v sodelovanju s številnimi športniki. Oblikovali so energijsko pijačo, ki vsebuje posebno dvokomponentno matriko ogljikovih hidratov, ki lahko zagotov..
from 3.79€
Ex Tax:from 3.46€
OTE Sports Whey Protein Recovery Drink je regeneracijski napitek z beljakovinami in ogljikovimi hidrati. Regeneracijski napitek je namenjen uporabi po vadbi za hitrejšo regeneracijo. OTE regeneracijski napitek vsebuje 25 g beljakovin iz izolata in koncentrata sirotkinih beljakovin ter kalcijevega ka..
from 2.99€
Ex Tax:from 2.73€
PhD Nutrition Advanced Mass je gainer, ki vsebuje 4-komponentno matriko beljakovin, ogljikove hidrate, MCT olje, kreatin in tavrin. 4-komponenetno matriko ogljikovih hidratov sestavljajo koncentrat sirotkinih beljakovin, koncentrat mlečnih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin in jajčne beljakovi..
from 36.99€
Ex Tax:from 33.78€
PhD Nutrition Beta Alanine Capsules vsebujejo beta alanin in L-histidin v razmerju 11:1. Beta alanin je izjemno priljubljen prehranski dodatek med vzdržljivostnimi športniki in pri fitneserjih, saj dokazano pripomore k izboljšanju zmogljivosti in blaži učinek mlečne kisline. Beta alanin je odličen d..
17.99€
Ex Tax:16.43€
PhD Nutrition Intra BCAA+ je edinstvena in inovativna pijača z aminokislinami, ki vsebuje aminokisline BCAA, izvleček kokosove vode CocoMineral ™, hidrolizirani izolat sirotke, dodatek L-glutamina in vitamin C. Izdelek Intra BCAA+ najdete v 4 odličnih okusih, in sicer kokos-mango, kokos-limeta, sadn..
from 32.99€
Ex Tax:from 30.13€
text_pagination