end-nutrition
Ihr Warenkorb

Aminosäuren

6d Sports Nutrition L-Carnitine Carnipure® spodbuja porabo maščob med vadbo kot primarni vir energije, ohranja glikogen in vpliva na izboljšanje zmogljivosti med vadbo.Maščobe so pomemben vir energije za mišice med dolgotrajno vzdržljivostno vadbo ali med nizko intenzivno vadbo. Športniki in rekreat..
36.90€
Ex Tax:33.70€
OTE Sports Beta Alanine je idealen dodatek za vse, ki se ukvarjajo z vzdržljivostnimi (dolgotrajna vzdržljivostna vadba - kolesarstvo, maraton, ekipni športi, itd.) ali eksplozivnimi športi, kot na primer dvigovanje uteži.Beta Alanin je idealen za vse, ki se ukvarjajo z eksplozivnimi športi (kot je ..
20.99€
Ex Tax:19.17€
PhD Nutrition Beta Alanine Capsules vsebujejo beta alanin in L-histidin v razmerju 11:1. Beta alanin je izjemno priljubljen prehranski dodatek med vzdržljivostnimi športniki in pri fitneserjih, saj dokazano pripomore k izboljšanju zmogljivosti in blaži učinek mlečne kisline. Beta alanin je odličen d..
17.99€
Ex Tax:16.43€
PhD Nutrition Intra BCAA+ je edinstvena in inovativna pijača z aminokislinami, ki vsebuje aminokisline BCAA, izvleček kokosove vode CocoMineral ™, hidrolizirani izolat sirotke, dodatek L-glutamina in vitamin C. Izdelek Intra BCAA+ najdete v 4 odličnih okusih, in sicer kokos-mango, kokos-limeta, sadn..
from 32.99€
Ex Tax:from 30.13€
text_pagination