end-nutrition
Your Cart

Strenght

6d Sports Nutrition Caffeine Chewing Gum so žvečilni gumiji, ki so primerni za vse športnike, ki želijo povečati energijo in koncentracijo pred ali med vadbo.Splošno znano je, da kofein vpliva na povečano duševno budnost in vpliva na zmanjšanje utrujenosti. Kofein vpliva na izboljšanje zmogljivosti ..
from 3.69€
Ex Tax:from 3.37€
6d Sports Nutrition Creatine Creapure® je izredno priljubljen dodatek med vzdržljivostnimi športniki, ki vpliva na povečanje moči in izboljšanje zmogljivosti.Fosfokreatin je pomemben vir energije za mišice med kratkotrajno intenzivno vadbo. Dolgotrajno uživanje kreatina poveča (fosfo-) zaloge kreati..
from 23.90€
Ex Tax:from 21.83€
OTE Sports Beta Alanine je idealen dodatek za vse, ki se ukvarjajo z vzdržljivostnimi (dolgotrajna vzdržljivostna vadba - kolesarstvo, maraton, ekipni športi, itd.) ali eksplozivnimi športi, kot na primer dvigovanje uteži.Beta Alanin je idealen za vse, ki se ukvarjajo z eksplozivnimi športi (kot je ..
20.99€
Ex Tax:19.17€
PhD Nutrition Beta Alanine Capsules vsebujejo beta alanin in L-histidin v razmerju 11:1. Beta alanin je izjemno priljubljen prehranski dodatek med vzdržljivostnimi športniki in pri fitneserjih, saj dokazano pripomore k izboljšanju zmogljivosti in blaži učinek mlečne kisline. Beta alanin je odličen d..
17.99€
Ex Tax:16.43€
PhD Nutrition Burn Pre-Workout Powder je fatburner, namenjen uporabi pred vadbo za izboljšanje zmogljivosti in pospešeno izgorevanje maščobe. PhD Burn vsebuje vse potrebne sestavine za boljši trening in večjo porabo maščobe med vadbo. Sestavine v izdelku Burn se med sabo dopolnjujejo in delujejo sin..
from 24.99€
Ex Tax:from 22.82€
PhD Nutrition Charge Pre-Workout Powder je NO booster za pred treningom, ki vpliva na povečanje moči, zmogljivosti in koncentracije. Primeren je za rekreativce in vse športnike, od vseh vzdržljivostnih športnikov, do fitneserjev, dvigovalcev ureži in corssfit tekmovalcev. Vsebuje mešanico visoko odm..
from 23.99€
Ex Tax:from 21.91€
text_pagination